bijna op de helft! :D
Maandag avond, weer tijd voor een nieuw verhaaltje van de afgelopen weken.
De hele week was gezellig met de kinderen. Heerlijk gespeeld, gelachen en veel plezier gehad. Aangezien het veelste warm was gingen we alleen naar buiten als we in het zwembad en de sproeier wilde spelen. Mijn Hostparents vertelde me dat augustus de warmste maand van het jaar is.. ppff.. ja dat is heel zeker ja ;D heel benauwd, een warme wind en veel zon. Het is zo erg dat als we naar de brievenbus lopen en terug we al helemaal bezweet zijn. En dat is een wandeling van 200 meter :S. maar goed. Verder geniet ik hier nog steeds met volle teugen van mijn Amerikaanse leventje :D.
Na een weekje hard werken was het tijd voor weekend. Zaterdag ochtend proberen uit te slapen, even een nieuwe outfit bij elkaar vissen en het was tijd om richting het Verizon Center te gaan in Washington D.C. jaja, in mei hadden we al kaartjes gekocht voor het concert van Enrique Iglesias en Jennifer Lopez :D. om 18.30 uur gingen de deuren open en een uurtje later begon het echte concert! Wat een geweldige lange show was dit zeg! Eerst een leuk voorprogramma en daarna kwam Enrique het podium op. Waaauuww!! :D:D:D wat kan hij goed zingen zeg met zijn heerlijk Spaans accent!! En wat is hij toch goed met het publiek. Allerlei mensen mochten het podium op en na een uurtje zingen veranderde hij ook nog is van podium en vertelde de beveiliging dat iedereen van de tribune naar beneden mocht komen om dichterbij te staan!! Dat lieten wij ons natuurlijk geen 2x zeggen dus wij naar beneden gerend en daar stonden we dan, 10 meter van hem af !!! wauw.. echt een geweldige vent! Na een korte pauze kwam Jennifer Lopez het podium op. Nouja meer vanuit de lucht! Wat een diva is dat zeg.. haha.. maar waaauuww wat kan die vrouw een show geven. Vuurwerk, een groep heerlijke lekkere mannen die nog goed kunnen dansen ook, ze kan verschrikkelijk goed zingen en dansen. Niets is teveel.
Beide hebben 1,5 uur gezongen. Het was echt een geweldige show :D!
's Zondags was een luie dag.. maar er was een nieuwe aupair in Woodbridge die Tatum en mij wilde ontmoeten dus we hebben ons maar uit bed gehesen en zijn richting het winkelcentrum gegaan. Daar hebben we haar ontmoet. Een leuk meisje uit Rusland. Heel verlegen en stil maar goed. Wie weet dat de volgende meeting leuker is. 's Avonds één van mijn lekkerste maaltijden op hier. Steak met maïskolven en rijst en broccoli :D. genieten dus..
De rest van de week was ook weer snel voorbij. Met de kinderen naar Gymboree geweest, veel gespeeld en gedanst en lol gehad. Ana was ook weer terug uit Boston dus op woensdag avond hadden we weer afgesproken voor ons wekelijkse etentje :D. Vrijdags had ik weer met Jenny afgesproken en heeft ze mij Old Town Alexandria laten zien. :D het oude gedeelte van Alexandria. En de bekende straat: King Street. Een geweldige straat met allemaal kleine winkeltjes en restaurantjes en cafeetjes. Onderweg wat gegeten en uiteindelijk uitgekomen bij de haven. Heerlijk langs het water gelopen en gezellig bijgekletst.
Zaterdag had ik afgesproken met Tatum, Ana en Liesbeth (Een meisje uit België) eerst gezellig in Washington gelopen en wat musea gezien, Frozen Yoghurt ijs gegeten en daarna weer richting King Street om naar het water te gaan en wat te eten. Dit keer hebben we de straat niet helemaal gelopen maar een gratis bus gepakt. Het was echt bloedheet die dag dat iedereen na een paar stappen lopen al helemaal buiten adem was. Zondag's maar wat rustiger aan gedaan en met z'n 3tjes naar de film 'The Watch' gegaan. Een geweldige film haha.. echt een aanrader..
Afgelopen week was net zoals de andere weken. Lekker uit eten geweest met de familie, naar het winkelcentrum voor het wekelijkse etentje en vrijdags naar de film 'The Campaign' geweest ( ook een aanrader! Als politiek zo makkelijk is doe ik ook graag mee hahahaha). Zaterdags ben ik met Ana en Tatum richting het Capitol gegaan in D.C. en hebben we een rondleiding gedaan in het Capitol. Wat een geweldig gebouw is dat en wat een geschiedenis heeft het al zeg. In één woord Wauw. We hadden een gids die 22 talen sprak en gewoon bijna alles weet van aardrijkskunde. Hij was zo goed en heeft ons zoveel leuke dingen verteld en laten zien! Na de rondleiding zijn we via een tunnel richting de Library of Congress gegaan. Een oude bibliotheek waar nu een hoop tentoonstellingen zijn. Na ons cultureel middagje hebben we een ijsje gegeten op King Street en zijn we weer richting Woodbridge gegaan om de film Step up, The Revolution te kijken. Ook alweer een super leuke gave film!
Zondags zijn Ana en ik lekker gaan winkelen. Lekker tussen de mensen rondwandelen, kletsen en de mode voor het najaar bekijken. Verder kwam ik zelfs al wat bekende tegen. Haha.. is zo grappig als je hier mensen tegen komt die beginnen te zwaaien naar je en hoi roepen! Vaak zijn het de moeders die ik van Gymborree ken of de buren maar dat maakt niet uit. Het is een heerlijk gevoel om te weten dat mensen je kennen :D:D:D . Na het winkelen zijn we richting een Mexicaans restaurant gegaan en hebben daar heerlijk gegeten :D verder nog wat rondgelopen en zitten kletsen totdat het echt donker werd. Haha toen werd het tijd om weer richting huis te gaan. Hier in huis nog even gezellig gekletst en het weekend was alweer voorbij..
En nu is het maandag. De werkweek is weer begonnen. Het wordt waarschijnlijk wel een rustig weekje aangezien mijn hostdad thuis is deze week. Vanmiddag had ik ook maar 1 kind in plaats van 3. En ik kreeg al te horen dat ik morgen lekker mag uitslapen. Verder ben de rest van de dag ook vrij omdat de familie op stap gaat en ik helaas niet mee kan. Ik heb 's avonds een aupair event en wil deze niet overslaan haha..(heb er al gemist en ga er ook al een aantal missen de komende tijd) dus morgen avond gaan we is kijken hoe de US Army Band 1812 in Washington D.C. is.
Iedereen nog bedankt voor de berichtjes, sms-jes en leuke kaartjes :D de afgelopen weken weer leuke kaartjes gehad uit Griekenland (Gerrit & Marieke), Parijs (Hugo & Linda) en Duitsland (Annick & Arjan). Super bedankt :D is heel leuk om te zien dat ik allerlei kaartjes krijg uit verschillende landen :D. Hier denken ze al dat ik in heel Europa beroemt ben hahahahaha....
Ik ga er weer een eind aan breien!
Lieve groetjes Xx
leuk Rianne om je brief te lezen wat je allemaal weer mee gemaakt hebt blijf zo door gaan geniet er van
Hey Rianne,
Ik zie dat je het goed naar je zin hebt, wat bof je zeg en wat schiet de tijd op.
Ik vind het nog altijd leuk om te lezen hoe het met je gaat en wat je allemaal doet.
Geniet er nog van, en ook van dat weer, want dat hebben we hier niet.
X
Wat leuk om je verhalen te lezen. Ik merk wel dat je het daar heel goed naar je zin hebt ondanks de hitte. Geniet nog maar lekker van je tijd daar.
Groetjes Gerda en Christ
even weer de tyd genomen om je laatste nieuwtjes te lezen!!
je hebt weer drukke weken achter de rug dus ga nu lekker genieten van je vrije dag !!
Je hebt weer veel gezien de afgelopen tijd al wist ik dat al natuurlijk!!
Maar hou wel nog nieuwtjes over als wij komen hé!!
veelliefs en een dikke knuffel mama xxxxxxxxxxxx
nou jij weet weer een heleboel geschiedenis over Amerika. het is wel interessant ,geen duffe museums zo ik het zie ,geweldig.
gr nellie
Zo weer even de tijd genomen om je verhalen te lezen en je foto's te bekijken.
Past het allemaal nog wel in je geheugen? Wat zie jij veel zeg, heel mooi en leuk.
Geniet ervan en ik lees dat je over een aantal weken familie bezoek krijgt. Gezellig allemaal.
veel plezier en groetjes, Corrie
Hoy Rianne. Leuk verhaal weer. Maar kijk even op svcapelle.nl voor de voetbalplaatjes-actie, ook voor Leonie (al wil ze niet). groeten ome teun
Hee lieve meid!
Wat een geweldig verhaal om weer te lezen!
Geniet van je tijd daar!
Liefs ons
wanneer komt je volgende verhaal????
veel liefs en natuurlijk weer een HELE DIKKE KNUFFEL!!!!