riannewagemakers.reismee.nl

joepiiee.. een match :-P

Yeahh.. het heeft even geduurd maar toch is het eindelijk zover.. Ik heb een match. . :-D. Ben er zo blij mee..

zal even bij het begin beginnen. Afgelopen zaterdag zat ik er helemaal doorheen en was eigenlijk van plan om te gaan stoppen met het Aupair programma. Ik had me voorgenomen om 's maandags een mail te gaan sturen dat ik er gewoon mee ga stoppen en mijn leventje hier verder ga leiden. En daar was het dan. De super leuke, enthousiaste, super lange mail van een gezin uit Woodbridge, Virginia. Ik natuurlijk weer helemaal over mijn dip heen en heb ze gelijk een e-mail terug gestuurd met de mededeling dat ik zondag avond wel via Skype wilde kennismaken.

Na wat over en weer gemaild te hebben was het dan eindelijk zover: het 1e gesprek. Dit heb ik wel vaker meegemaakt maar ik had gewoon een gevoel dat dit goed zat. Het gesprek ging ook super goed. Heel ontspannen, gezellig en dit keer geen kruisverhoor :D. Zo leuk haha. 2 kinderen waren bij dit gesprek en met de oudste heb ik ook lekker zitten kletsen. Die had gehoord op school dat ze in Nederland klompen dragen. Dus de grote vraag voor haar was of wij dat ook deden.. Nou paps je bent gelijk beroemd daar hoor!! haha

Het gezin heeft 2 kinderen van 2 jaar, een jongen en een meisje. Om het weekend komt er nog een dochter van 9 jaar langs. Maar ik ben er voornamelijk voor de kleintjes.

In het 1e gesprek lieten ze eigenlijk al merken dat er al een keuze was gemaakt maar omdat het verplicht is dat je 2 gesprekken moet hebben hadden ze nog niets gezegd.

Woensdag nacht (half 1) hebben we het 2e gesprek gehad waar ik allebei de kleintjes heb gezien. Lekkere gezellige druktemakers. Dus ik ga me niet vervelen daar heb ik al gemerkt! Tijdens dat gesprek lieten ze eigenlijk na 10 minuten al weten dat ze zo blij waren dat je mij gevonden hadden dat ze me graag als hun Au pair willen hebben maar ook dat ik een deel van hun familie ga worden :D. Dus ja daar kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen hé.

's Nachts al gelijk naar het au pair bureau gemaild en 1,5 dag later kreeg ik de officiële bevestiging binnen. joepiee !!

Nu is het afwachten wanneer ik de papieren voor mijn visum krijg om deze te kunnen aanvragen. Dus ga eerst maar een afspraak maken bij de ambassade. :D

Het moet allemaal snel geregeld worden want op 5 maart vertrek ik al. Eerst een paar dagen New York verkennen en dan wordt ik opgehaald door mijn gezin..

Volgende week maar alvast gaan beginnen met het inpakken van mijn koffers en mijn laatste spulletjes kopen..

Tot de volgende blog!!!!

Liefs Rianne

je moeder

ik wens je heel veel geluk en ben blij dat je droom werkelijkheid word!!
maar ik ga je wel missen !!
Ik gun het je wel uit het diepst van mijn hart!!
ik hou van je!!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Martine

Echt superleuk!

Liza

Wauw meid. Eindelijk is het zover! Fijn dat je zo enthousiast bent over het gezin, en natuurlijk dat zij ook enthousiast zijn over jou. We zien elkaar natuurlijk nog voordat je vertrekt. Maar voor nu alvast een super fijne tijd daar, veel succes, maar vooral veel plezier. Dat het een super ervaring word! Xxx

Annick

Hee lieve meid,

Het is je gegunt! Je droom komt uit! ik wens je een hele fijne, gezellige, leerzame tijd toe daar ver weg!

Liefs Annick

Ymke

Hey,

Eindelijk, ik gun het je van harte en het wordt een ervaring om nooit meer te vergeten, een jaar is zo om, dus je bent weer terug voordat we het weten, en ze hebben gelukkig skype uitgevonden!
Succes met de voorbereidingen!
XX

Willemien

Hoi Rianne,
Gefeliciteerd!!!Gaat het er toch van komen.Wij gaan je natuurlijk wel missen.Dat wordt dus een kamp zonder je; helaas.Misschien dat we op kamp kunnen naar the States?? Hebben we nog wel een goede sponsor nodig,of een aantal extra collectes!Geniet van je tijd in de USA en hou ons op de hoogte!
groeten.