riannewagemakers.reismee.nl

Here I am New York!!

YEEAAHH en we zijn aangekomen in New York...

Vanochtend (nou liever gezegd vannacht) waren we om 4.45 uur weggereden om Oma op te halen en daarnanaar Schiphol te rijden!! na 1,5 uur rijden stapte we dan ook eindelijkschiphol binnen... woow wat is het daar groot!! :-O na wat zoeken en een rot eind lopen zag ik Femke en haar familie ook al staan dus ik was al bij de incheckbalies aangekomen!

Nadat we samen hadden ingecheckt en geld te hebben gewisseld, zijn we met onze families nog wat gaan drinken.. want ja het was pas 7 uur 's ochtends..

na lang zenuwen moesten we er toch echt aangeloven en naar de douane gaan.. met flinke tegenzin.. :-(

Na wat tranen hier en daar van iedereen en iedereen nog is goed geknuffeld te hebben zijn wesnel door die poortjes gelopen!! na nog wat zwaaien was het dan echt zover! geen weg meer terug!

Femke had wat connecties opSchiphol en had geregeld dat we niet naar de gate hoefde te lopen maar met een (golf) karretjeernaartoe gebracht werden! Hoe luxe is dat zeg! scheelde ons toch weer een half uur lopen! haha

Na nog wat rondgelopen te hebben bij de gate mochten we dan eindelijk naar het vliegtuig... nouja.. eerst moesten we nog een hele vragenlijst beantwoorden. Wie heeft je koffer gepakt? moet je spullen meenemen voor anderen? waar ga je naar toe? wat ga je daar doen? hoeveel kinderen heb je? waarom ga je dat doen?
die mensen moeten serieus echt gewoon alles weten!! :-o

maar goed ik mocht gelukkig doorlopen en gelijk het vliegtuig in! een gezellig knusvliegtuig je met aan iedere kant 3 rijen! ik zag lekker bij het raampje en kon dus alles goed in de gaten houden (is alleen een beetje rot als je naar de wc moet, kan je over iedereen heen klimmen:-S) maar goed.. na 8,5 uur gevlogen te hebben waren we dan eindelijk beland op Newark.Een vliegveld vlakbij New York... Na een hoop formulieren ingevuld te hebben, door dedouane heengekomente zijn en onze koffers te hebben gevonden gingen we opweg naar de uitgang!!

Oh wat heb ik een hekel gekregen aan taxichauffeurs! staan er daar zeker 15 bij de uitgang die je allemaalweg willen brengen..gelukkig kwam eral iemand aan van deSuper Shuttle (de taxi die mocht) enkonden we snel weg daar!

Rondhalf 2 waren we hierin het hotel.Het zijn mooie kamers. Ik zit op de 29e verdieping! (gelukkig kan ik bijna niet naar beneden kijken dus last van mijn hoogtevrees heb ik gelukkig niet!)Femke en ik hebben onze spullen in de kamers gedropt.. ons wat opgefrist.. onze ouders even gesproken via skype en daarna zijn we gezellig de stad gaan verkennen.. we waren er achter gekomen dat we nog een hoop spullen miste dus ja dan moeten we gaan shoppen! haha en dat vinden wij helemaaaal niet erg haha...

We zijn naar Time squar geweest en natuurlijk naar de M&M winkel Haha .. verder lekker gegeten bij de MAC en weer optijd teruggegaan naar het hotel om de rest van de avond te luieren!

Ik heb ook sinds vanavond een kamergenoot! een meisje uit Servie. Die bijna net zo vloeiend engels praat als de amerikanen hier.. maar verder is het een aardige meid.. dus dat gaat wel goed komen op kamer 2932!!

Vanaf morgenochtend gaat de orientatie beginnen! ben benieuwd!

Iedereen heel erg bedankt voor jullie leuke en liever berichtjes!!! daar heb ik veel aangehad en heb ik nog steeds veel aan :-D

Liefs Rianne

Tilly

You go girl!! Have fun!

conny

Toen we thuis kwamen hebben we gelijk de pc aan gezet en we hebben je de hele dag gevolgd totdat je ging landen!!

Ik wens je heel veel plezier vandaag en geniet met volle teugen meid !!! het is je gegund!!!!

veel liefs van je moeder xxxxxxxxxxx

Ymke

Leuk om te lezen, natuurlijk ga ik al je verhalen op de voet volgen!
Enjoy!!

Miriam

Klinkt goed. Geniet!

Liza

Fijn om te lezen dat je heelhuids bent aangekomen. Je verhalen klinken nu al spannend!

Heel eerlijk heb ik nog nooit van een M&M winkel gehoord :P Is daar alles gemaakt van M&M's (net als bij Willy Wonka ;-)

Hoeveel tijd verschil hebben we nu eigenlijk?

Geniet verder! :)

xxx

aunt corrie

hardstikke leuk om je verhaal te lezen. geniet!!!!

Rianne :D

Dankje voor alle lieve en leuke berichtjes :D! Het is hier zo leuk in New York.. we hebben overdag cursus en 's avonds kan je lekker de stad in.. vanavond hebben we een sightseeing gehad :D

@ liza: het is hier 6 uur vroeger dan bij jullie.. Bij die M&m winkel kan je echt alles kopen van M&M's. thirts, ondergoed, servies, knuffels en natuurlijk de snoepjes zelf! haha

lisanne

hè rianne hoe is het in new york! ik had gelezen op facebook dat jullie de m&m winkel gevonden hebben Hihi! nog wat gekocht-. is het eenmooie stad! veel plezier en voor morgen een goede reis en heel veel succes! x

Annick

Geniet ervan meid! We houden je updates in de gaten.
xxxxx